Давам 1000$ за най-добър рап текст.
Давам 1000$ за най-добър рап текст.
Добър виц Мърфи
Благодаря, но не е виц. Давам пари, е... няма да са точно 1000$,но със сигурност няма да са малко. Няма да ти разказавам моята история, защото не е интересна, но ще кажа това: Имам много пари, няма какво да ги правя. И реших да има състезание.
Почти успя да ме впечатлиш. Разкажи още подробности че нямам гадателски способности все още...
Виж, самият факт, че си написал нещо означава, че си любопитен и искаш да участваш. Ако не ти пукаше щеше да си пуснеш нещо друго, не тази статия. Ами просто е - трябва да напишеш текст, който да ме искефи, но не само мен и други хора ще си изразяват мнението. А ти си Бриийзи Екс, един от най-добрите в сайта...
Първо винаги са ме вълнували подобни неща. Второ каква е гаранцията че този текст няма да бъде откраднат? Трето кои са тези други хора не ги виждам за момента? Четвърто не съм от най добрите в сайта.
Радвам се, че се вълнуваш. Относно текста, няма как да се довериш на непознат, разбирам го, но няма да го използвам. По-късно, когато мине малко време все ще се натрупат някакви хора, нали?! И брато, не знам на колко си, от къде си и т.н. но повярвай ми ти си един от най-добрите тук, и не само тук, де! В този сайт има много глупаци, но ти и mc crazy сте свестни. Виж, пак ще кажа за текста, няма как да се довериш на непознат. Аз не съм РИМУВАЧ, понякога пиша стихове, веднъж имаше един конкурс на тема ТОЙ И ТЯ, аз се потрудих доста за този стих и накрая ми го взеха. Тъпа история, но... факт. Всъщност, когато пишеш от какво черпиш вдъхновение? Как започна да се занимаваш с това? И не мислиш ли, че трябва да започнеш по-активно да споделяш рими и не само в сайта? Просто съм любопитен. :)
Добре казано друже. Ще ти отговоря на въпросите от учтивост и възпитание.
От какво черпя вдъхновение? Музиката която слушам и личния ми живот.
Когато бях на 11-12 години открих че дядо ми е пишел стихове реших и аз да опитам.
Споделям ги но няма как да бъдат разбрани а това тук са просто псувни нищо градивно и завладяващо.
Мерси за отговорите. А защо според теб няма да бъдат разбрани?
Защото когато пиша сериозно правя така че да вкарвам скрит смисъл и няма как да бъде разбран шибано е.
Браво, но сайта Genius предоставя възможността скрития смисъл да се изопачава. Искам да кажа... че...
Пример: Тежи ми отляво, винаги бе така,
ти си виновник за тази къвга.
Тежи ми отляво може да се дефинира като тежест на сърцето, защото то се намира вляво. Ти си виновник за тази къвга - в стиха е споменато \винаги бе така\ тоест, виновникът винаги е правел лоши неща. Авторът се връща назад във времето и казва, че откакто се помни виновникът винаги е злорадствал.
Има много хора, които правят стихове и песни със скрит смисъл. То това е и идеята, да те научи на нещо. Да ровиш сам измежду мислите на автора. Всички правят така. Ще съм доволен, ако погледнеш сайта и напишеш някой друг стих или рап песен там. https://genius.com/Eminem-bully-lyrics
Знам сайта и редовно се ровя там. Стих да напиша окей ала рап песен не знам човече...
Какво те спира? :) На мен и на моите приятели (понеже сме чели всички твои рими тук) ще ни е интересно да видим това явление. А и ако го израпираш и пуснеш в Youtube ще се разплача от кеф. XD
Nope and nope. Рапирам за собствено удоволствие единствено за себе си но не и за други хора песни нямам желание да правя не ми се отдава. Странни факти споделяш приятелю много странни.
Ок, нищо чак толкова не съм казал, че да се ядосваш или поне на това заприлича от текста. И фактите не са странни, наистина сме чели всичко, е... повечето... уважавам, че го правиш за кеф, а не за пари, поздрави!!
Благодаря.
Искаш ли battle? :)
С теб или?
Много ясно, че с мен!
Щом предлагаш окей.
Супер, кой ще е пръв?
Нека ти си пръв
Ок, знам че обикновено батълите се правят на фрийстайл, но аз не го мога затова ми дай малко време да измисля нещо.
Ще изчакам нп.
Ти си интернет трол и живееш отдругия край на шибания връх,
но дори далеч от мен пак усещам гадния ти дъх.
Краят ти е тук, толкова си малък, че се побираш в глинен съд,
оформям те като анус и те пускам на съд.
След което пъхам в теб най-дебелия прът,
този, с който пъхах в на майка ти изветрелия пъп.
Тя каза, че те заряза, защото имаш зараза и си й обърнал гръб.
Яка кучка е, кефи ме, но ануса й вече взе да става твърде скъп.
А сега за теб, малко си ми нелеп или трябва да кажа НЕЛЕПА, не Лепа Брена, всеки го умее пред нета. Предмета, който учиш е ,,Как да правя свирки", за да ти е по-лесен материала с твоя колега си прайте сбирки. хахахах
Аз съм интернет трол с ужасно лош противен дъх
А ти безобиден си като сопол и се криеш като плъх
Малък та се побърам в глинен съд? Страшно си тъп
Жалък си братко боклук от плът и кръв ала прайш се на ръб
Оформям те като анус? След това те пускам на съд?
Почва да ме хваща гнус от тебе ще се братя с лайняния ми ПРЪТ
С майка ми ли искаш девствеността да си изгубиш? Извратен
Силно се надявам да не вземеш да се влюбиш че при нея трябва да те погребем
Не зная яка ли е адските съмнения изпитвам за сега
Ама римата ти слаба е доближава се по прилика на кучешки лайна
И накрая за мен редовете са внушителни и накърняват самочувствието ми
Лирическите ти познания са удивителни ала че си некадърен говори предчувствието ми
Братко имаш съчувствието ми с това "хахахах" накрая не замазваш поразията
Жялко че чак сега разбрах правя си батъл с ЦАРЯ НА ПОМИЯТА
И как по-точно ше се прая на ръб?
Невъзможно е. Ти си аутист.
Аз поне съм дорасъл достатъчно да не римувам с ТЪП.
Това сега е компромис, иначе съм чист.
... още?
И от "Давам 1000$" темата пак се превърна в "Рап Батъл с BrEEzYXx" :D
Не с Брийзи Екс, а с горния
Филмите на макс :DDDDDD
Мдааа... :D маазсимислехчеставамзанещоwtfбе
https://www.facebook.com/poruchkarimi
Добави ме, Мърфи. Ще запазя анонимност, но съм български рапър и ще ти напиша най-якият текст. Сега събирам пари за по-добра техника, тъй че добави ме!
Неееее, за нищо на света. Аз си имам глава на раменете :/
Не е хубаво да се хвалиш :/
http://forum.svoboden-pazar.com/topic/41/6932/prodavam-rap-tekstove
Ето линк към темата ми. Който има интерес да пише на посоченият профил.