Няма лошо, въпреки че според мен е малко вероятно да нацелиш.
Иначе сега ще постна част от един стар текст който редактирах съвсем набързо, да присъства тук - като някакво показно и образец. Ако някой е заинтересован и иска да му напиша нещо по дадена тема, концепция или квото и да е - да пише на профила който съм посочил в предишните коментари. Там ще е доста по-развито и добро, това е sneak-peak само.
Та, ето го и текста -
В тежката игра с вълните сме напреднали.
Тия платната сменят, ама немат сили.
шокиращи като новина във вестника ти (ШОК)
всеки мишок е като промоутър по улицата - губи времето ми.
В ръцете стимул с наръфано парче молив,
на хартия чертежи без посока и се питам "накъде отиваш"?
Иронията с вечност смила...
Режима те насира докато крещиш "ще насерем режима".
Тея лъхат на пошлост.. потопени в интрига целите ....
Мен ебе ли ме "кво-що?"...млъкват, щом постигна целите...
Цигарите са свити - дебелите бе...
Бригадата силна ще смели, само от смелите сме.
......
В България завършен е ада...
Пичета от сезонът на дините цепя кат Крика в Британия търси талант.
Политици са огледалната мъст на лукавия...
Душата съблекалня, при тва със вътрешна камера.
Нема как да се скриеш - всичко е вътре в мрежата,
и си хванат в паяжина - показват ноктите си .. само когато играят с преждата.
НЕМА КАК... тва което правя е от сърцето рап, с надеждата че некой вдява реалната причина да се редят неща."
При интерес ми пишете. Ако някой има желание да се научи да пише по-добре и да усъвършенства и надгражда техниката си и на писане и на флоу, срещу съответната сума правя и менторинг, като мога да го науча на техники и похвати, които съм попил около единадесетте години в които пиша.
И да няма разсърдени за дето искам пари. Готово безплатно няма. Един легитимен бийтмейкър би ви взел между 200-500 за бийт и то навярно за някой който е остатъчен материал. Също така, да вметна, по принцип не бих се захванал с това да продавам и да пиша текстове по поръчка, просто трябва да оправям някои неща които имам на главата и реших че вместо да се занимавам с глупости мога да припечеля странично от тва което мога най-добре - да пиша текстове. В случая ше бъде за маняци които имат желание за изява, или такива които имат желание да се научат, докато си търсят някакво място в културата. Това е от мен пичове, за повече контакт и инфо пишете на профила ми - https://www.facebook.com/poruchkarimi
RESPECT
PEACE
KEEP IT REAL