Търся playlist на Radio 1. Чух една песен от там и не мога да се сетя как се казва нито кой я изпълнява. Сигурен съм че като я видя ше се сетя, затова търся playlist на песните от радиото
Търся playlist на Radio 1. Чух една песен от там и не мога да се сетя как се казва нито кой я изпълнява. Сигурен съм че като я видя ше се сетя, затова търся playlist на песните от радиото
Bonnie Tyler - It's A Heartache
Milli Vanilli - Girl You Know It's True
Joe Bean Esposito - Lady, Lady, Lady
Joe Dassin - Le Cafe Des Trois Colombes
Meja - All About The Money
Tanita Tikaram - Twist in my sobriety
Warren G & Sissel - Prince Igor
Roxette - Listen To Your Heart
Schubert - Ave Maria
Extreme - More Than Words
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down
Tina Turner - We Don't Need Another Hero
Chicago - You're the inspiration
Corona - Because The Night
Prince - Purple Rain
Gary Moore - Still Got the Blues
Mike Oldfield - Moonlight Shadow
Eternal - I Wanna Be The Only One
Suzanne Vega - Tom's Diner
Sophie B. Hawkins - Right Beside You
Jason Donovan - Sealed With A Kiss
Frank & Nancy Sinatra - Something Stupid
Bonnie Tyler - Total Eclipse Of The Heart
The Pretenders - I'll Stand By You
Bananarama - Venus
Ottawan - Hands Up
Take That - Back for Good
Beverley Craven - Promise me
Shakespeare's Sisters - Stay
Bob Marley - Could You Be Loved;
Lighthouse Family - High;
Piano Fantasia - Song For Denise;
Joanna Zimmer - I Believe;
Rose Laurens - Africa;
Baltimora - Tarzan Boy;
Blondie - Heart Of Glass;
Mauro - Bona Sera Ciao Ciao;
Steve Kekana - Raising My Family;
Dusty Springfield - Son Of A Preacher Man;
Joana Zimmer - I Believe;
Blonker - Sidewalkcafe;
Basin Street Blues - Oscar Benton;
Terence Trent D'Arby - Sign Your Name;
BZN - Dance Dance;
Francesco di Napoli - Balla Balla;
Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety;
Kim Wilde - You Keep Me Hanging On;
Tina Turner - What's Love Got To Do With It;
Eurythmics Sweet Dreams;
Jem - They;
Vaya Con Dios - Puerto Rico;
Touch and Go Tango in Harlem ;
Timmy T - One More Try;
Rosana - El Talisman;
Gazebo - I Like Chopin;
Taylor Dayne - I'll Be Your Shelter;
Simply Red - Stars ;
Opus - Live Is Life;
Eurythmics - Miracle Of Love;
Mika - Relax;
Enigma - Return To Innocence;
Just A Man - I'm Sorry;
Stevie B - Because I Love You;
George Harrison - Got My Mind Set On You;
Atomic Kitten - Ladies Night;
Los Lobos - La Bamba;
Africanism feat. Roland Richards - Zookey;
Alphaville - Sounds Like A Melody;
Desireless - Voyage, Voyage;
iskam da namerq 1 pesen ako moje da mi pomognete ponq samo 4e peeeha nqkvi nigerici i nekva macka mn blagodarq predvaritelno pi6ete na skype seto_kaiba2 ;) pak blagodara predvaritelno
Е поне горе-долу какво се пее не помниш ли?
i az iskam da namerq edna pesen peeha myj i jena duet nqkva balada pomnq samo che imashe " in the first time i saw her " taka pochvashe kupleta na myja i v pripeva imashe neshto " night's and day's " ili neshto podobno ako nqkoj q kaje pecheli :)
Да не е "Kylie Minogue and Nick Cave - Where The Wild Roses Grow" ?
moje li da mi kajete edna pesen i izpalnitelq i instrumentalna e dens janar navremeto sa otkrivali diskotekite s neq v perioda 80-te 90-te , mislq che se kazvashe " white magic " no ne sam sigoren molq vi pomognete mi
Slushah edna pesen koqto strashno mi haresa. Peqt boigrupa ili muj. V tekta ima "for the love you bring", a pripeva e "and I will sing, sing, sing, sing", "the joy you bring". Mn shte sum blagodaren ako nqkoi moje da mi kaje ime na pesenta ili peveca
Да не е тази: Travis - Sing
slushah naskoro edna pesen pee se ot myj i jena balada e pomnq samo '' a le lei le lei le lei'' mislq che imashe neshto ot sorta ''still dance'' i ''in that way'' ne sam mnogo sigurna
Днес 08.12. около 15:55 - 15:59 пуснаха нещо невероятно. Ако може някой да помогне ще съм много благодарен.
Поне някакъв жокер освен часа няма ли?
Имам няколко секудни записани с телефона, но са с много лошо качество:
Малко е шумно но ми звучи като Vangelis - Conquest of paradise
Много благодаря. Страхотна е и поздравявам всички :)
Така е Вангелис е цар на филмовата музика.
Molq vi,nqkoi znae li kak se kazva edna italianska pesen,mnogo izvestna e kato melodiq-peqt dvama muje i hva6tam samo dumite "il parere questa vita" v pripeva :( Predvaritelno vi blagodarq !
osven tova e balada i q pusnaha na 18.12.2011 v 22:00 h
[MB5omIGNso] da tq e , blagodarq
v4era 7.01.2012 pusnaha edna pesen v koqto sum ubedena 4e peeha 4ernokoji jeni-ednata povtarq6e edno i su6to prez cqlata pesen a druga prosto pee6e prez neq ot vreme na vreme ;D ako nqkoi ima na predstava koq moje da e cqlata sum v sluh... ;D tnx pedvaritelno
Инсталирайте си на телефоните Shazam - програма, която разпознава изпълнителя, коя е песента, от кой албум е, коя година е издаден албумът и т.н. Друга добра програма е SoundHaund - тя освен горепосоченото, може да вади и текста на песента.
С.
Привет, дали някой разполага с плейлист на радио1 от 24.01.2012 от 3:50ч през ноща до към 4:10. Търся песен, в която текстът се пее или по-точно, нарежда от един доста секси женски вокал, а музиката е изпълнена със саксофон. Сигурна съм, че песента е доста позната от хората, ако не от друго то от филмите. Ама пусто не можах да чуя какво пее, че я хванах в края и то с намален звук.
Благодарности в аванс.
Да не би да е някоя песен на Patricia Kaas? Определено гласът и се класира като секси.
Хай ! Търся песен, която я пее мъж, може би е доста стара.. и сякаш са група с вокалист.. , пее се нещо от рода -" Im begin to had ?! или to have,, и след това има една кратка пауза и после звучно Alright ! после пак повторение ...
забравих да добавя, че се среща и думата "tonight".. моля за хелп ;с
Намерих си я :Д AlphaVille - Big in Japan. аз какво слушам бегин то хад.... хахахахаааааааааааааааа
Е никога нямаше да се сетя :)
Здравейте.Търся една песен .. дует мъж и жена ... гласът на мъжът е като на Фреди Меркюри (не сам сигурен) .. пее на немски , а жената пее на английски.
търся една песен която бяха пуснали по радио 1 на 07.02.2012 в 00:07 мин ако някои може да ми помогне ще съм мн благодарна МОЛЯ ВИ СЕ ПОМОГНЕТЕ!!!!1
Търся една песен в стил танго, пее женски вокал
В минути за класика пускат една мелодия, която не е типичната класика. По скоро напоня на Жан Мишел Жар, като ориентир. Надявам се някой от вас да я знае. Благодаря предварително!
Едно време теглиха тотото на тази мелодия :) Силно запомняща се.
аа пуска се една песен кадето един мъж пее нещо:
"different ... " и в края на песента " take it easyy " от сега благодаря ако някой помогне :)
Да не е Mika - Relax, Take It Easy
не е,това което търся е доста по-старо ,,
Може ли Playlist с минутите за класика? Моля! :)
Преди малко пуснаха една доста известна песничка, бърза...много хубава, но изключих напълно и не мога да се сетя нищо за нея. Пуснаха я около 22.30, ако някой се сети ще съм много благодарна!
Търся една песен пусната на 06.03.2012 в 12:40 на обяд з и изпълнителя бе6е мъж. Ако някои ми помогне ще сам мн благодарна :)
търся една песен,нова се пее се нещо от рода на ла ла ла ниня лока...ден калиенте.Честоя я пускат по дискотеките напоследък.
Може би е Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego
"chery chery morning " и пляскане с ръце това е припева не мога да е открия помощ
Моля за помощ! Търся една латино песен... много прилича на Глория Естефан, но ако е нейна, не мога да открия, коя е точно.
Песни на Глория Естефан ... много, латино песни още повече. Някакъв жокер няма ли поне ?
Преди малко пуснаха една доста старичка песен, но ми изкочи от ума как се казва и на кого е ! така започва припева: Dance dance last dance !!! Благодаря предварително!
Да не би да е тази: BZN - Dance Dance
Ето една плейлиста в YouTube с песни звучали по Радио 1. Дано е полезна на някой:
Не, за съжаление не е тази на BZN. Песента не е на английски.
И за съжаление не я открих и в плейлистата :(
pomognete edna pesen pusnaha vchera po radio 1 pee se na frenski
nqkade mejdu 15:00 i 17:00 chasa
и аз търся 1 песничка пусната м-у 21:10 и 21:30 на 22.03.2012 благодаря предварително
Можете ли да ми кажете кои песни пускате на Elton John освен Believe и Sacrifise :), че търся една и не мога да я намеря
някой може ли да ми прати плейлистата на радио 1 от 28.03.2012г?
На 31.03.2012 (вчера)пуснаха латино песен или испанска която търся от много време във 1:55 часа моля помогнете да я намеря ако някои има плейлиста от това време или ето думичките ако се сетите to qe ra te silencia pafende para ke por que mora mie que nombre и в началото свири някаква флейта
Бърза ли е песничката или бавна ? Мъж или жена пее?
много ви моля,днес чух една песен и я търся вече половин час в плейлистата ви,но не я намирам.пуснахте я на 6.04.2012 около 15 часа следобед.пее я мъж,бавна е и гласът му наподобява браян адамс.немога повече да ви насоча,ако можех,сам щях да я открия,предварително много ви благодаря,ако ми я намерите,ще я слушам всеки ден :)))поздрави
В четвъртък (05.04.2012)към 14:50 часа пуснахте откъс от една много хубава песен. Беше само инструментал. Оригиналната песен я пее една жена, мисля, че на испански или италиански, може и френски и аз вече не знам. Песента има много класическо звучене. Бавна е. Чуват се арфи и флейти. Много нежна песен. Можете ли да ми кажете как се казва песента?
Здравейте можете ли да ми дадете плейлиста с минутите за класика от много време търся една специфична мелодия, за ориентир наподобява на Енио Мориконе - chi mai... наистина ще съм много благодарен
Здравейте, има една песен Strange мисля, че се казва, изпълнява я жена - не мога да я намеря. Ако може помощ... :)
здравейте , всеки ден Радио 1 излъчват песен инструментал с индиански мотиви ... Ако може помощ :)
здравейте ,търся италианска песен пусната на 29.04.12г в интервала от 08.30ч. до 10.00ч .Предварително благодаря.
12.05.2012 събота песента звучеше сутринта около 08:56
Търся една песен вчера в слушах към 3 часа пее се нещо you see след всяко изречение.Благодаря ви
Здравейте. Тази сутрин към 10:30ч., по Радио 1 вървеше инструментал на китара. Тоновете бяха повтарящи се.
Моля, ориентирайте ме с име.
Благодаря! :)
Здравейте вчера 16/5/2012 към 17:10 мин звуча една песен по радио 1 в нея се пееше нещо от сорта my life for you dejavu мъж и жена я пеят (балада) някой да помогне ?
Нещо ми се мота из главата че Майкъл Джексън имаше някъква подобна песен но несъм на 100% сигорен