Има ли фенове на Jentaro тук ?
Има ли фенове на Jentaro тук ?
Или на DRS+
емии иимаа много ясно :P
Размазващ концерт се получи в петък!!!!
ИМА ФЕНОВЕ ИМААА
ima ima 100 procenta ima n0 neznam zasht0 taka se poluchi jentar0 vleze i toka se izkliuchi ebasi tashaka az leftq chata
Jentaro forever ;]]
poznavam go, golqm pich !!!
prosto nqma 2ri kato nego! :)))
луд е да :)
NAI GOLEMIQ FEN NA JENTARO
JENTARO VLIZA RIMITE GI PRAI I IZLIZA NAI QKIQ PI4 KARA BENTLI A NE MOSKVI4 TOI E NAI GOLEMIQ PI4 100 KILA I JENTARO SA NAI DODRITE ZA TOVA I IM VIKAT ZVEZDITE
vlizam s rimi pak iskam da zapalq az nebeto a vie za6to tolkova iskahte da smajete mom4eto ;)
Pulen BOKLUK E JENTARO !!!
jentaro ima hubawi pessni
AZ SYM VECE GOLQMM
Kato eminem nqma vtori sega rimuwame kato v osmata milq i zapochwam kum washite priqtelki da se silq ehidno se smeq v tfoeto lice otiwai pri mama da suchesh mlekce (bez loshi namereniq samo za rimite ; ])
Нямам на идея за кво става въпрос, ама да взема аз веднага да се включа. Следващия коментар ще бъде че съм прос', обаче с рими мозъка ти ще изключа.
Джентаро е най-великия БГ рапър ... май нещо с тези рими ти правя проблеми , ама вие на думи сте много големи , на живо удари никой от вас не може да поеме и после някой ще трябва зъбите си да ви заеме ... да има ;д ( момиче съм :)) )
АМО
К'во стаа Джен голям съм ти фен имаше време слушал съм те по цял ден, надявам се да почнеш да издаваш пак кат цяло дори ноща не е тъмна ако виждаш в бяло, болен ли си искай прошка не одеало, ай оставям ви че почва "ало-ало"
STABILQGA NA XEITARI NE SE DAVA
RIMUVAM BARZO I BRUTALNO GRESHNICITE NA KRASTA RASPAVAM STRASHNO NE OBICHAM XEITARI TFA E MN QSNO PRODAJNI BG RAPARI RITAM ZDRAVO I KURVITE NE SAJELQVAM A ODZAD IM GO SLAGAM A KOITO E PROTIV STILA NA JENTARO SAS SEKIRA SHTE GO RASEKA NA DVE I USTATA MU SHTE ZASHIQ NA DVE ZA DA NE MOJE DA SI KAJE TOVA KOETO MISLI NE CHE SHTOTO AKO GO KAJE SHTE NI ZABOLI NO SHTE NI PREDIZVIKA SAS DQSNO KURSHE DA GO SVALIM
VAV JIVOTA NA BG RAPA SAS SAM SINONIM NE SE PRAVQ NA VELIK NO SE PRAVQ NA ZNAESHT
3 2 1 MRAZQ TAPI RAPARCHETA NO PAK KOGATO I VIDQ SE GORDEQ SAS TQX GORDEQ SE SAS SEKI KOITO NE KRIE TOVA KOETO E A DIGNAL E GARDA I KRCHI SMELO NA PRED
KOGATO BQX DETE NEME EBESHE ZA NIKOI DRUG NO SEGA SI SLAGAM GLVATA NA DRAVNIKA ZA SEKI MOI CHOVEK A TEZI KOITO ME PREDAD STAVAM TQXNIQ PALACH
Няма втори кат' Джентаро!
Думите реди като торнадо.
Кат' започне да рапира
Дъха на всички спира.
Мрази да копира.
За родината умира..
JENTARO
E EDNA GOLQMA ZVEZDA
V NA6IQ SVQT O DA
Koga 6te ima koncert na skoro
Omg toi e nai golemiq gei v SVETA kak moje da go slushate be bokluci
Представи си колко е велик вашия идол щом от вас самите научавам за неговото съществуване надявам се обаче наистина да е добър рапър.
Абе нз. дали е гей или не,ама поне пей на концерти и си прай кефа пък ние тука само си лафим
и аз умирам за джентаро и много ме кефи как рапира,но искам и аз да си рапирам и си търся някаде да си побликувам песента аз имам такава ама незная,
>
на кои би му/и харесало.
Рап слушате а тъпи рими прайте като пич-москвич
Има още хляб да ядеш бе richbitch