Хей, хора, напишете текст с ей толкоз рими в него хахха
Хей, хора, напишете текст с ей толкоз рими в него хахха
Ето така
Искаш да кажеш двойни с много повторения?
Не точно, искам да кажа двойни с други римувани думи
Еминем е шибан гений, защото в текста му има:
Игра на думи
Всяка дума е римувана с друга
Във всяко изречение има послание
Як flow и стил на рапиране
А на freestyle е шибан звяр, мозъка му сече толкова бързо, че интернета ти забива хаххаха
Пхахаха айде върви си пусни сънчо. Освен бързия му рап друго трогващо в него няма.
Здравей, братле. Не знам откъде си и кой си, но искам да ти кажа просто - духай го! Добре тогава, назови ми поне един по-добър рапър от Еминем и ще те призная. О, о, чакай, какво е това? Точно така, няма по-добър от Еминем. Не си ли си се замислял - Хей, как може в него да няма нищо трогващо, а да е най-добрия, най-известния и най-интересния на хората. Еми ето ти го отговора:
Когато пише текст винаги подбира точните думи и във всяко изречение вкарва скрит смисъл
Има убийствена игра на думи (Пример: ice wear i swear)
Всяка дума се римува с предходната и така нататък, всяка дума. Аз съм му изследал лириките и от 10 думи минимум са изримувани 8, минимум...
Всичко, което казва е напълно ВЯРНО
Има един от най-интересните flow-ове, които съм чувал някога
Но, това, не е всичко...
Също така той е mc и като едно mc той трябва да забавлява публиката... е, честито, той го прави и съумява да направи всички тези неща наведнъж на freestyle, но ти си хейтър и няма как да го знаеш
Tupac Amaru Shakur. Now stfu child.
Now stfu child?... what is stfu?
eminem e slabist, chuite mf doom i si lqgaite
Факта, че си написал slabist показва колко си добър ти. И, дааааааа, MF Doom е един от най-добрите изпълнители и винги ще е така, но Еминем е гений, братле, генииий.