Свободен форум

Начало » Общ форум » Онлайн Виртуална Класна Стая

Онлайн Виртуална Класна Стая

Най - безопасният и сигурен начин за обогатяване на знания. Учи от дома си с преподавател – комбинация от жива връзка и интерактивни упражнения. Учебен Център Асториа Груп Ви предоставя онлайн обучения във виртуална класна стая. - https://astoria-academy.com/онлайн-виртуална-класна-стая/

ИНТЕРАКТИВНИ УРОЦИ

Множество видео и аудио интерактивни упражнения, тестове за затвърждаване на наученото и граматични презентации на български и чужд език.

ДОСТЪП ОТ ВСЯКО УСТРОЙСТВО

Можете да достъпите платформата от всяко устройство по всяко време на денонощието. Неограничена система за съобщения с преподавателя.

ЖИВА ВРЪЗКА

Комуникация с преподавател в реално време – виждате, чувате и общувате с него от уюта на своя дом.

РЕЗУЛТАТИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Проверявайте своите знания чрез интерактивните тестове и упражнения, които се проверяват мигновено. Получете обратна връзка за своя напредък.

СЕРТИФИКАТ

След своето обучение, полагате изпит за доказване на знания и получавате сертификат за завършено ниво спрямо Общо европейската езикова рамка.

За повече информация и записване може да заповядате на адрес гр. Варна, ул. Презвитер Козма №8 или да ни потърсите на телефон: 0890320053 - https://astoria-academy.com/

28-03-2022 13:21 #9013
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif