Свободен форум

Начало » Общ форум » Курсове по английски език за различни нива

Курсове по английски език за различни нива

ДавидОз предлагаме обучения за над 10 чужди езика и разбира един от най- търсените е преподаването на английски език, както цена и ученици, така и за възрастни. Цените, които предлагаме при обща подготовка са 288лв. при групова подготовка и 346лв. при индивидуална. За завършили в школа Давитоз явяването на изпит по Европейската Референтна Рамка и издаването на сертификат са безплатни. За хора, които са придобили знания извън нашите центрове, таксата за полагане на изпит и получаване на съответния сертификат е 168 лв.

Времетраенето за груповите занятия за възрастни се провеждат в шестседмични курсове с посещения два пъти седмично по 3 учебни часа.

Обучението в група за деца и ученици е два вида: 6 седмици (със занятия два пъти седмично по 3 учебни часа) и 12 седмици, които обхващат близо 3 до 4 месеца според почивните дни и ваканции на децата (с посещения от 3 часа седмично).

Ние покриваме всички нива от А1 до C2, като можете да изучвате и английски свързан с работа - https://www.davitoz.org/kursove-po-angliyski-ezik/

21-02-2022 21:22 #8969
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif