Свободен форум

Начало » Какво да купя? » Не купувайте продуктите на Villager

Не купувайте продуктите на Villager

Здравейте,

Преди година и половина си закупих моторна резачка Villager VGSP 520 с гаранционна карта в последствие забелязах, че е без номер от магазин HomeMax. Досега съм направил максимум 3-4 мото-часа с нея. При последното и ползване през месец Април тази година за орязване на клони на дървета в градината се получи теч на бензин. Консултирах се с мои и, които ми казаха, че най-вероятната причина за теча на бензин, дори и при неработеща резачка е дефектирал резервоар за гориво и ме посъветва да я върна за ремонт по гаранция. Така направих и след връщането на резачката от сервиз с очудване установих, че ми е отказан ремонта с два абсурдни аргумента: 1. Сменен стартера – да смених го с мек старт, за да паля резачката по-лесно, което с нищо не би допринесло за показания дефект на резачката. 2. Сменен бензинопровод с неоригинален – напълно невярно твърдение, като се има предвид продължителността на времето, през което съм я ползувал, че това да наложи неговата подмяна.

Влезнах им в сайта и с учудване установих, че нямат адреси на офиса и сервизите им, телефон и мейл за връзка, а имат само едно правоъгълниче в което да им пишеш. Писах им, но отговор така и не получих. Всичко това ми показа каква фалшива фирма е Villager и колко са фалшиви и скапани продуктите които продават и то без сервизна база, в която да ги ремонтират.

Затова Ви съветвам – като видите марка Villager бягайте надалеко и не си харчете парите за боклуци, по-некачествени и от „китайчетата“.

24-06-2021 11:41 #8798
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif